,,Tak niedawno żeśmy się spotkali…”

,,Tak niedawno żeśmy się spotkali a już pożegnania nadszedł czas…”      31 maja dzieci sześcioletnie z grupy ,,Biedroneczki” uroczyście pożegnały się z Tęczowym Przedszkolem. Odświętnie ubrani i z pięknymi uśmiechami na buziach wystąpiły w części artystycznej śpiewając i recytując wierszyki. Popisały się również talentem tanecznym. Podczas występu pożegnały Panią dyrektor i wszystkie Panie pracującym z nimi przez ten czas. Były też podziękowania dla rodziców. Dzieci sześcioletnie zostały również pożegnane przez swoich kolegów pięciolatków.

Z rąk pani Dyrektor Biedroneczki otrzymały dyplomy ukończenia przedszkola oraz upominkowe książki. Na koniec wszyscy wspólnie wykonali pamiątkowe zdjęcie a  zaproszeni goście udali się na słodki poczęstunek.

Tegorocznym absolwentom życzymy udanych wakacji, a w szkole samych sukcesów oraz wspaniałych kolegów i koleżanek. Dziękujemy również rodzicom za przygotowanie słodkiego poczęstunku.

Pani Ula i Pani Basia

Powodzenia kochane ,,Biedroneczki”