DZIEŃ BABCI I DZIADKA TO JEDNA Z WAŻNIEJSZYCH DAT… UROCZYSTOŚĆ W BIEDRONECZKACH

,,Dzień Babci i Dziadka to jedna z ważniejszych dat,

Dam Wam tyle całusów, ile macie lat.

Złożymy tyle życzeń ile płatków kwiaty mają

By zapewnić ze szczerością , że wnuczęta Was kochają.”

Pośród zimowych, styczniowych dni jest jeden taki, w którym każdemu robi się cieplej na sercu. Tym dniem jest święto naszych ukochanych babć i dziadków. To dzień niezwykły, wyjątkowy, pełen łez, wzruszeń, uśmiechów i całusów. Biedroneczki również o nim nie zapomniały i 18 stycznia zaprosiły tak ważnych gości na przygotowaną uroczystość.

W tym roku uroczystość ta była podwójnie wyjątkowa, dlatego, że oprócz części artystycznej na Dzień Babci i Dziadka Biedroneczki zaprezentowały  świąteczne Jasełka. I tak oto przedstawienie przeniosło wszystkich w ten magiczny świąteczny czas spędzany w rodzinnym gronie. Po króciutkiej przerwie odświętnie ubrane i z uśmiechem na twarzy Biedroneczki powitały jeszcze raz gorąco swoich gości i przedstawiły program artystyczny, który zakończyły wręczeniem prezentów swoim babciom i dziadkom. Kolejnym punktem spotkania był słodki poczęstunek i wspólne zabawy z dziadkami. Równie wesołym elementem było wykonanie wspólnych zdjęć w przygotowanej fotobudce.

Spotkanie minęło w miłej i serdecznej atmosferze. Mamy nadzieję, że ten dzień na długo zapadnie w pamięci zarówno dzieciom jak i dziadkom.

Bardzo serdecznie dziękujemy rodzicom za pomoc w przygotowaniu dzieci do występu, zadbanie o piękne stroje a również zorganizowanie słodkiego poczęstunku.