SPOTKANIE RODZINNE U „ŻABEK”

22 stycznia dzieci z grupy Żabki zaprosiły do przedszkola kochane Babcie i Dziadków z okazji ich święta. Za oknem zimno i mroźno, więc niestety część naszych przedszkolaków nie mogło uczestniczyć w uroczystości z powodu licznych chorób i przeziębień. Kochani Dziadkowie jak zwykle nie zawiedli i przybyli do przedszkola, a w sali od razu zrobiło się ciepło i przytulnie.

Maluszki przygotowały swoim najbliższym część artystyczną z wierszami, piosenkami i tańcami, za które otrzymały głośne brawa, a i niejedną  łezkę wzruszenia w oczach kochanych babć. W dowód swojej miłości wnukowie wręczyli serduszka z odbiciem własnej dłoni, a od dziadków i babć dostali tysiące gorących uścisków. Nie zabrakło oczywiście słodkich pyszności przygotowanych przez rodziców naszych przedszkolaków.

Serdecznie dziękujemy rodzicom za pomoc w zorganizowaniu tego wyjątkowego spotkania rodzinnego, a miłym gościom za przybycie.

Wszystkim Babciom i Dziadkom życzymy dużo zdrowia i pociechy z wnuków!

Zapraszamy do obejrzenia galerii na stronie przedszkola. Więcej zdjęć, dzięki uprzejmości i współpracy pani Aleksandry Perestret – mamy Filipka,  znajdziecie Państwo pod linkiem

Pozdrawiamy. Wychowawczynie