Pożegnanie przedszkola w grupie „Przyjaciół Kubusia Puchatka”

13 czerwca dzieci z grupy „Przyjaciele Kubusia Puchatka” uroczyście pożegnały się z Tęczowym Przedszkolem, w którym radośnie i beztrosko spędziły cztery wspaniałe lata.

W pierwszej części  uroczystości mali artyści wystąpili w przedstawieniu „Zagubiony czas”. Ta piękna opowieść o zagubionym czasie rodziców po raz kolejny skłoniła widzów do głębokich refleksji.

W drugiej części uroczystości przyszedł czas na oficjalne pożegnanie się z przedszkolem . Przedszkolaki pamiętały o wszystkich osobach, które przez cztery lata z nimi pracowały. Wierszami, tańcami, piosenkami i drobnymi upominkami dzieci podziękowały za serce, wyrozumiałość i cierpliwość podarowane im w przedszkolu.

Słowa podziękowań dzieci skierowały również do swoich rodziców za ich troskę, poświęcenie i bezinteresowną miłość.

Pani Dyrektor Joanna Laskowska i wychowawczynie grupy dołączyły się do podziękowań dzieci i nawiązały do czteroletniej udanej współpracy z rodzicami, za którą były wdzięczne zebranemu na sali gronu.

W kulminacyjnym momencie Pani Dyrektor wręczyła absolwentom Tęczowego Przedszkola pamiątkowe dyplomy i upominki z życzeniami powodzenia w dalszej- szkolnej już karierze.

My również życzymy naszym kochanym Przyjaciołom Kubusia Puchatka udanego, bezstresowego startu w szkole. Mamy nadzieję, że znajdziecie tam nowe przyjaźnie lecz nie zapomnicie o przedszkolnych kolegach.  Powodzenia!

Rodzinom Przyjaciół Kubusia Puchatka życzymy udanych wakacji, wspaniałego wypoczynku i dużo wolnego czasu spędzonego w miłym towarzystwie.

Pani Dorota i Pani Kasia